Toimiva makeiskonsepti

Tarjoamme jälleenmyyjälle tuottoisan konseptin, joka ei vaadi ylimääräisiä resursseja, vaan ainoastaan paikan myymälässä.

Myyntihinnan päättää jälleenmyyjä itse. Kerromme mielellämme mikä on kokemuksemme mukaan kate, jolla tuotteet myyvät hyvin. Ammattitaitoinen kenttähenkilöstömme seuraa myös kuukausittain ostojen kehittymistä yhdessä jälleenmyyjän kanssa. Runsaat hyllyt myyvät hyvin, ja tuotteiden hyllyyn asettelulla on suuri merkitys.

Oman tehtaamme Makulaku Lakritsa Oy:n www.makulaku.fi laadukkaiden lakritsituotteiden lisäksi tarjoamme monipuolisen valikoiman kotimaisia sekä ulkomaisia makeisia ja pähkinöitä. Tuotteemme eivät sisällä Atso-värejä.

Kuukausittainen tuotevalikoiman seuranta takaa kuluttajien mieltymysten mukaisen valikoiman. Valikoimavaihdot suoritamme kolmesti vuodessa ja niiden lisäksi tarjoamme sesonki- ja kampanjatuotteita.

Toimitamme jälleenmyyjillemme kampanjasuunnitelman ja toteutamme myös erilaisia jälleenmyyjäkohtaisia kampanjoita. Lisäksi lähetämme viikkotiedotteita ajankohtaisista asioista. Jälleenmyyjämme saavat meiltä konseptimme mukaiset kalusteet sekä muut myynninedistämismateriaalit sopimuksen mukaisesti.

Tule mukaan makeiden makujen suloiseen maailmaan!

Kätevistä hyllykalusteistamme löydät ratkaisut eri kokoisiin tiloihin: